17 Mayıs 2013 Cuma

Bir Tisort Hikayesi


'Renkli renkli boyalari sadece tuvallerde ve kagitlarda kullanmayalim, biraz da ustumuzde basimizda tasiyalim' dedigimiz bir ara tisort boyamak icin kollari sivadik..

Yaptigimiz tisortlerde bizi en mutlu eden sey, tisortlerin kendilerinden cok yapilis sekilleri, cunku oldukca eglenceli bir paylasim ani aslinda.. Bizimkilerin hikayesi soyle gelisti; ilik bir sonbahar oglesi akrilik boya setimizi aldik yanimiza, beyaz baskisiz tisortlerimizi de giyinip arboretumun icinde, agaclarin altina yayildik.. Sonra begendigimiz renkleri tamamen icimizden geldigi gibi birbirimizin tisortune atmaya basladik; bazi desenlerin her iki tisortte de cikmasi icin sariliverdik :) Kah fircayla, kah parmaklarimizla devam eden bu surec sonucunda; kuruyan tisortler ustumuzde Beyoglu'na ciktik, cokca ilgi gorduk hehe :)

Pazara ciktigimiz zamanlarda standimizda tisortleri de bulundurduk, ama ayni zamanda kendi tisortunu alip gelerek boyamak isteyen miniklerle de malzemelerimizi paylastik. Bu birbirine boyalari atip sarilmali tisort boyama fikrimizi senlikli bir atolye calismasina donusturmek de yapmak istediklerimiz arasinda.. Dersimize biraz calismis olursak bu sefer kok boyayla denemek istiyoruz tabi.. O zamana kadar herkesin beyaz bir tisort edinebilmesi dileklerimizle :)

  
             




































Pek sevgili modelimiz Morc'tur, tisortler unisex giyilmektedir :)

Not: Akrilik boyayla boyadigimiz tisortler camasir makinesinin 30 ya da 40 dereceli programlarinda cokca yikanarak giyilmistir, renklerinde degisiklik olmamis, sekilleri bozulmamis, diger camasirlari katletmemislerdir :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder