22 Ocak 2014 Çarşamba

Kece ve Cuval Bezinden Turlu Turlu Defterler!


Merhaba :)

Bu sene kislik satislarimizin buyuk bir kismini Nihal Hanim'in destegi ve tesvikiyle Cunda'nin tatli mi tatli Ayna'sinda gerceklestirdik.. Karincalanma'yla beraber kollari sivayip, bereketli bir yilbasi satisi gerceklestirmis olduk ansizin :) Bu esnada bir iki defteri fotograflama sansimiz olunca, haydi bloga ekleyelim dedik..




















Yukaridaki defterden bolca yaptik, sadece craft kagitlardan hazirladigimiz bir tanesini ise sirin mi sirin bir kozalak susledi :)


Kapagini hem keceden hem de cuval bezinden hazirladigimiz bu defterlerin boyutu A5.. Kagit turu ise degisiyor - isterseniz renkli, isterseniz craft, isterseniz her ikisinin karisimi.. Ayrica butun dikisleri elde yapildigindan, sapasaglam! :) 







Bu arada gecen gun bir defterimiz satilana kadar etsy'de dukkan actigimizi bile unutmustuk coktan.. Pek heyecanlanip siparislerimizi ve ekstra hediyelerimizi hazirladik bir cirpida :) Paketlerimiz taa Amerika'ya :)



Bize etsy'den ismimizi aratarak ya da dogrudan http://www.etsy.com/uk/shop/AzbirAz linkine tiklayarak ulasabilirsiniz :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder